www.6jescultuur.nl

www.6jescultuur.nl

februari 18, 2018 6jescultuur 0

We kennen het allemaal wel, voor een schoolvak heel veel hoofdstukken of zelfs het hele boek moeten leren of oefenen met vragen waar je de antwoorden niet van hebt. Het is een groot probleem voor studenten en daarom kom ik met de oplossing: deze school-community site speciaal voor studenten. Dé website waar je alles kan vinden om die 6 te halen!

Het papiertje

Tegenwoordig weten we allemaal dat het papiertje nodig is om verder te gaan. Daarom moeten we elkaar helpen, beschik jij over de antwoorden van economie: gooi het op www.6jescultuur.nl, beschik jij over de samenvatting van geschiedenis: gooi het op www.6jescultuur.nl.

Te veel leerwerk

Studenten hebben geen tijd om een heel boek te leren, iets wat docenten niet begrijpen. Als het makkelijker gemaakt kan worden, waarom doen we het dan niet. Daarom lanceer ik, student HBO Online Marketing aan de saxion (www.saxion.nl), deze website om ons studenten met z’n allen te helpen deze zware tijd door te komen. De bedoeling is heel simpel en als volgt: studenten kunnen hun materiaal uploaden zodat andere mensen het er weer van kunnen downloaden en andersom.

Naamkeuze

De naam 6jescultuur is gekozen omdat wij, studenten, efficiënt willen werken en niet teveel tijd willen verspillen aan school. Een tien is dus niet nodig, een 6 is al een voldoende. Natuurlijk is niet iedereen het hier mee eens maar ook hoop ik hiermee wat humor op te wekken.

Doelgroep

De website is speciaal gemaakt voor de middelbare school niveaus: mavo, havo en vwo en zal een eigen map krijgen met vakken die daarin gegeven worden. Ook zal de website worden uitgebreid naar hogeschool niveaus MBO en HBO, omdat dit natuurlijk veel meer opleidingen betreft zal dit met de tijd mee worden uitgebreid. Verder zijn handige filmpjes, presentaties en andere hulpmiddelen ook welkom. Suggesties, aanvullingen, vragen en klachten zijn natuurlijk allemaal mogelijk via het contactformulier. Om mensen naar 6jescultuur.nl te trekken zal mond-op-mond reclame nodig zijn van studenten die het bevallen. Wat al helemaal gaaf zou zijn is als leraren dit stimuleren. Een andere mogelijkheid is simpelweg gevonden met zoekmachines. Hierover wordt mij nog meer bijgebracht tijdens de lessen Online Marketing. Uiteindelijk is dit een studenten-website zonder commerciële doeleinden en vooral om studenten te helpen met het schoolleven. Het plan is om deze site dus uit te breiden tot een compleet, groot en overzichtelijk school-community platform waar iedereen welkom is. Ik ben geïnspireerd door wrts, speciaal gemaakt voor talen, meer te zien op www.wrts.nl. De site zal met de tijd completer worden en aangevuld met alle niveaus, vakken en andere mogelijkheden.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *